Omelet met champignons

omelet met champignons recept

Dit gerecht past eigenlijk op ieder tijdstip. Het is snel klaar, vult goed en ook koud op een stuk spelt of oerbrood is het een lekkere afwisseling.

Ingrediënten:
Eieren 4x
Champignons 10x
1 kleine ui
Bierlook gehakt 3 el
1 grote hand vol bladspinazie
1 scheutje olijfolie

  • Borstel de champignons schoon en snijd ze in stukken. Snij de ui in fijne blokjes. Hak de bieslook. klop de eieren los in een kom en doe er peper en zout bij en de helft van de bieslook.
  • Giet een scheutje olijfolie in de pan en bak de ui en de champignons 5 minuten. Doe de spinazie erbij en laat het langzaam slinken.
  • Schenk het eimengsel in de koekenpan over de spinazie en de gebakken champignons en bak het geheel op laag vuur tot een mooie omelet. Strooi de rest van de bieslook er over ter garnering.