Training

TRAINING

Het is niet makkelijk om maar fit en gezond te zijn in ons snelle leven, overvolle agenda, werk, gezin (met of zonder kids), blessures, overgewicht, feestjes, verjaardagen, weekendjes weg, vakanties en ga zo maar door.
Als je dan toch de weg naar het veld, zaal of sportschool hebt gevonden word het met de week lastiger om gemotiveerd te blijven….

PERSONAL TRAINER?

Van alle struikelblokken die hierboven staan herken je vast een of meer die dagelijks terugkomen. Een personal trainer kan hier een belangrijke rol in spelen, door alleen al in jouw agenda te staan heb je al een enorme stap gezet, andere redenen om te beginnen zijn:

  • Fit worden en blijven
  • Gevarieerde trainingen (naar jouw doelstelling :conditineel/spieropbouw/afvallen/etc)
  • Motivatie tijdens maar ook buiten de trainingen om
  • Blessure preventie
  • Stok achter de deur
  • Plezier in sporten
  • Balans, coördinatie en houding verbeteren
  • Het beste uit jezelf halen ( met een beetje hulp:)

Wat je precies kan verwachten en hoe jouw traject er uit zou kunnen gaan zien is moeilijk uit te leggen via een aantal geschreven teksten, ben je nieuwsgierig?, maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.

GROEPEN / CHALLENGES

Train jij liever met een vriend/vriendin of een aantal anderen in de groep , maar je wilt toch net even wat meer uitdaging of begeleiding? Dan zijn er de groeps challenges of small group trainingen waar je voor kan kiezen.
Januari start de nieuwjaarschallenge 2018, 3mnd 2 a 3 x per week begeleid trainen op vaste tijden + 8 weken voeding schema + alle faciliteiten van Omnia + kookworkshops en recepten. April/mei start de volgende.
Bij small group trainen bepaal je samen met de trainer en de groep natuurlijk jullie trainings tijden en frequentie hiervan. Ook hier kan er gebruik gemaakt worden van de weekschema’s.

Velden bevroren, wedstrijd afgelast , trainer ziek?
Eenmalig met jou team of vereniging langskomen kan ook als er nog ruimte is natuurlijk, bel app of mail en je krijgt snel een berichtje terug.