Voeding

VOEDING

Eierkoekendieet, shakes, detoxen, ADH*, schijf van vijf, ketogeen, atkins en de lijst gaat nog wel even door. Bij veel van deze maar ook andere dieten zijn er beperkingen, calorie tel formules, smerige smoothies of nog erger…honger.
Kilo’s vliegen eraf en dat honger gevoel plus nul energie nemen we maar voor lief want eenmaal het doel behaald dan kunnen we weer los. En daar gaat het mis…
Wat ik wil zeggen is dat een dieet met beperkingen lastig vol te houden is en een crash dieet meer langdurige schade aanricht dan dat goeie gevoel omdat je een paar weken in je zwembroek past.

Ik probeer naar lekkere en gezonde mogelijkheden te zoeken die ook nog in jou dagelijkse leven past Dit kan per persoon enorm verschillen ; leeftijd, man/vrouw, kantoorbaan of fysiek werk, allergien, hormonen, doelstelling, etc etc.
Met een uitgebalanceerd programma en wekelijks contact met mij doorloop je een aantal schema’s die mee gaan helpen in het vinden van jou (super)dieet.

FIT EN GEZOND WORDEN, CHECK. FIT EN GEZOND BLIJVEN?

Dat gaat helaas niet vanzelf, je zal tussen alle feestdagen, verjaardagen, vakanties, buurt bbq’s en noem maar op moeten blijven sporten en gezond eten anders gaat dat fijne gevoel er gauw weer uit .

Grote voordeel wat je na een traject hebt is jouw (super)schema, zo kom je straks een stuk makkelijker weg met al die verleidingen om ons heen.
Na een avondje blijven hangen in de kroeg of een weekendje weg met het gezin pak je jouw schema erbij en blijf je fit , op gewicht en je voelt je heerlijk.