Rösti met tijm en kipdrumsticks

Rösti met tijm en kipdrumsticks

Hoewel de aardappelen helemaal niet in het Paleo menu passen is het niet erg om af en toe wat lekkers te maken. Je kunt ook zoete aardappels gebruiken. Maak er een lekkere frisse salade bij en je hebt een perfecte combi samen met kip. Kip is mager vlees, makkelijk te bereiden en bevat veel eiwitten.

Ingrediënten:
2 aardappels
2 takje tijm
1 kleine ui
1 ei
1 scheutje olijfolie
2 kipdrumsticks

  • Kruid de kipdrumsticks en bak ze in kokosolie rondom licht bruin. Schenk en een klein scheutje water er bij en laat ze +/- 20 minuten stoven op laag vuur met het deksel op de pan.
  • Schil en rasp de aardappels, pel en rasp de ui, wring ze uit in een theedoek. Ris het blad van de tijm.
  • Meng het geheel in een kom met peper, zout, ei en de tijm.
  • Laat een scheutje olijfolie heet worden en maak enkele rösti rondjes van het aardappelmengsel. Bak ze 4 minuten aan beide zijden en laat ze uitlekken op keukenpapier.