Personal Training

Het voordeel van een individuele training is dat de trainingen specifiek voor jou zijn samengesteld. Gericht op jou doelstelling en niveau en daarnaast ook rekening houdend bepaalde blessures en/of medische klachten. Een gevarieerde uitdagende training om het uiterste uit jezelf te halen en iedere week weer een stapje dichterbij jou doel te komen. Niet alleen door zichtbare fysieke en mentale verandering maar ook prestatieverbetering zal je motiveren om door te gaan.

Jouw doel

Iedereen heeft een ander doel. Dit kan zijn afvallen, spieren opbouwen, fit worden, herstellen van een blessure of juist trainen voor een belangrijke wedstrijd of sportprestatie. Iedere sport of manier van trainen vraagt om een ander voedingspatroon. Daarnaast moet we rekening houden met allergieën en voedselintoleranties. Ieder lichaam reageert anders op bepaalde voeding.

De combinatie van sport en voeding 

Het is juist de combinatie welke zorgt voor resultaat. Als je alleen intensief sport en weinig eet, houdt je het niet lang vol. Maar ook als je vlak voor je training te veel eet, kun je niet lekker trainen. Het gaat om de combinatie van sport en de juiste voeding op het juiste moment. Wanneer heb je wat nodig?

In ons drukke leven is het ontzettend lastig om de momenten van sport en voeding op de juiste manier te matchen.